IKUFLOW   pajisja qendrore e sistemit IPTV

Menaxhimi i të gjitha përmbajtjeve dhe pajisjeve të shikimit nuk ka qenë kurrë kaq i lehtë. Ikusi po revolucionarizon atë që duhet parë dhe ku duhet parë.

Ikusiflow është një HeadEnd profesional shumë i avancuar teknologjikisht i cili pranon çdo formë të sinjalit në hyrjet e tij dhe siguron sinjal IPTV ose DVB-T ose DVB-C në daljen e tij ose të gjithë në të njëjtën kohë.

Njësitë e sistemit janë universale – domethënë, e njëjta njësi mbulon nevojat e çdo sistemi transmetimi, pa pasur nevojë për licenca shtesë, cilësime, etj.

Për shembull, moduli FLOW IN pranon çdo sinjal në hyrjen e tij, qoftë satelit DVB-S / S2, DVB-T / T2 tokësor ose kabllo DVB-C/C2, dhe e përpunon atë pa ndonjë rregullim ose leje të veçantë.

BAZAMENT FLOW

Ka ne perberjen e tij bazamentin e montimit, switch Etherneti , multiswitch sinjali etj.

FLOW SEC

Eshte nje njësi hyrëse universale e dyfishtë. Pranon ne hyrje te gjithe llojet e sinjalit DVB-S / S2, DVB-T / T2 tokësor ose kabllo DVB-C / C2, dhe e përpunon atë pa ndonjë rregullim ose license të veçantë. Ka dy sllote per vendosjen e moduleve profesionale per dekodimin e paketave te ndryshme.

FLOW OUT

Njësi dalëse e katerfishte DVB-T / C

Your Cart

No products in the cart.

Free shipping on all orders over $75
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Price
  • Description
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Krahaso